ANTALYA / GAZİPAŞA - Çobanlar Ortaokulu

Çobanlar Ortaokulu

Çobanlar Mahallesi Kızıllar Mevkii no 64 Gazipaşa
Vizyon
Çobanlar Ortaokulu Okulu Müdürlüğü olarak bizler çağdaş eğitim ve bilgi çağının gerektirdiği tüm değerlere bağlı, bilgi ve teknolojileri kullanan,Türk eğitim sisteminde ve diğer hizmet sektörlerinde de örnek olabilmek için bunları bir yaşam biçimi haline getirmiş, öğrenen ve sürekli kendini geliştiren çağdaş bir kurum olmaktır.
Misyon
Çobanlar Ortaokulu Müdürlüğü olarak, milli eğitim temel kanununun amaçları ile Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, bağlı olduğumuz tüm kurum, okul ve eğitim çalışanlarının beklentilerini karşılamak ve çağın gereksinimlerine uygun bir hizmet sunmak; kurum, okul ve eğitim çalışanlarımızın olanak ve yeterliliklerini arttırarak, etkililik ve verimliliklerini yükseltmek ve böylece Türk milli eğitim sistemine katkıda bulunmaktır.
Karayolu ile dolmuş yada özel araç ile gidilebilir.
Çobanlar Mahallesi Kızıllar Mevkii no64 Gazipaşa
İl merkezine 185 Km, İlçe merkezine ise 5 Km uzaklıktadır.